Followers

Sunday, December 4, 2016

Set Safi Rania Gold Pilihan Saya

Safi Rania Gold antara set penjagaan muka yang sy guna sejak tahun 2010. Pernah stop jap guna sajer gatal nak try produk lain kononnnya, tapi xleh nga kulit muka sy. Then guna semula Safi Rania Gold ni.

Ape yg best guna produk Safi Rania Gold ni bg sy, memang nampak la sikit-sikit perubahan pada kulit muka kita ni yang dah masuk 30++. Memang sesuai sangat la kalau nak guna yang Gold ni dalam lingkungan umur 25tahun dah leh start guna. Bukannya guna sesuatu produk tu terus je nampak muda....huhuhu....bagi sy ambil masa gak..

Memang dah lama sy guna produk ni alhamdulillah memang ini la yg sesuai buat masa sekarang hingga hari ini.Kalau nak tau kena cuba sendiri la.

Ini antara yang saya guna untuk sebelah pagi biasanya sebelum gi kerja  la.


Lepas cuci muka macam biasalah mesti guna Toner,
Tepek kat muka lak Youthful Gold Essence 

Kadang-kadang sy akan ambil serum Elysian lepas guna Toner. Tengok atas kerajinan. Then lepas tu sy ambil dan akhir sekali krim.

tu je lah untuk di siang hari.

Sebelah malamnya pula


cara pemakaian sama  jer.
Sebelah malam sy guna yg ni je..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

JOM KLIK SINI