Followers

Thursday, December 1, 2016

Kelebihan Medela Swing BreastPump



Pump yang banyak berjasa pada saya selama ni. Beli masa preggy anak 2nd. So far memang ok guna. Bagi saya masa suc tu lembut jer....Maybe ada setengah orang dia x suka suc lembut. Saya guna juga Specta 3, suc dia agak kuat berbanding Medela...Tapi sangat ok gak.

Medela pump pilihan pertama saya sejak 2011 lagi. masa tu brand ni la tengah naik kirenya. Baca & tanya pendapat kawan-kawan yang pernah guna rata-rata cakap okey. Ada button massage sebelum suc ( yang ada gambar macam air menitik), tu yang saya suke. Biar dalam 2,3 minit xpayah tekan button lain terus suc & kita control pada button + - .

Kalau tak nak direct plug leh la guna batery AA dalam 4biji. Leh la guna masa-masa kecederaan...Pump ni saya x guna heavy. Pump ni saya guna di rumah sahaja. Banyak pump di office guna Spectra.

Pump ni saya nak let go dah...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gadget

This content is not yet available over encrypted connections.

JOM KLIK SINI